söndag 22 augusti 2010


***
vad kan man annat säga än att vi verkligen haft en sommar som ordentligt ansträngt sig till sitt yttersta för att vara just den där härliga svenska sommaren vi alla (d flesta iaf) älskar o drömmer om kalla o ruggiga höst- o vinterdar..men nu är den på sluttampen o förhoppningsvis tar en lika underbar höst över me härliga soliga dar me frisk, hög o klar luft så att man får njuta av härliga långpromenader me svampplockning eller bara lyckan att få skåda trädens underbara färgexplosion i en låg höstsols strålglans..o få känna den härliga doften av höst..helt underbart!!

vi har möblerat om lite i "ladan i byn"..gjort två nya hyllor o en bänk av härligt gammalt grånat virke..en..va ska man säga..fulsnygg.. =) ..soffa har införskaffats o känns faktiskt helrätt..lite fler ändringar är planerade..tankar o idéer far runt i skallen..så vi tror verkligen att detta ska bli en riktigt rolig höst i vår lada..planeringen för julmarknaden är även den igång..men den får ju vänta lite till..innan jul i byn..blir d ju höst i byn..allt i rätt ordning..men när idéer föds vill man ju gärna komma igång så fort som möjligt..men d e bara till att göra en sak i sänder..

men innan hösten gör riktig entré i byn så har vi årets sista sommar i byn i vår lada nästa gång den 29 augusti..kl 13-17 som vanligt..fika..o förhoppningsvis kan vi bjuda er på en annorlunda o mysig miljö o skänka er massor av inspiration..väl mött kära ni!!


nystekta kantareller i smör
till er


lena..sofia..lovisa

3 kommentarer:

  1. Hej Hopp..
    Såå fin I byn.. blev..
    Snor en bild o lägger länk..hihi..
    Kul att vi finns me på ett hörn..hihi..
    Nu då kaoset e slut ska de bli foto o hemsida
    för hela slanten.. :-)
    Kramis Kikki

    SvaraRadera
  2. tjing tjing i de mörka småländska skogarna ! ( åh vad jag saknar dem ... fjäll är ganska dött & tråkiga i längden ...) lurar på om ni ska ha något i påskhelgen v.16 :) ?? är hemma en liten sving då & hade vari så mysigt om det skulle sammanfalla att det var den helgen ni pyntar ladan !? har jag sådan tur trors?

    kram på er!

    SvaraRadera
  3. I love this range of gray and brown is so fragile!
    greetings from Spain,
    Elena

    SvaraRadera